Thursday, December 18, 2008

| Majlis Bertandang, Kluang Johor | Cuti Panjang |

Hmm...
Nampaknya sok gue akan bergerak ke Kluang, Johor..
Ntuk majlis bertandang pasangan pengantin Wan & Syuhada..
Tak pernah plak gue ke sini..
Ape benda best kat saner yerk??
:D

Ari ni 18 aribulan..
Ada lagi 13 hari nak masuk tahun baru..
Cuti gue ada 19 hari lagi neh..
Boleh bawak ke depan cuma 15 ari je..
Ingat gue nak cuti sampai awal tahun depan ler..
Cam best je bunyinyer~~
Tapi dok umah takder internet cam boring plak~~
Mancing?? Musing ujan~~
Bowling ari²?? Bankrup~~
Haih~~
Tgk la cemmaner pun..
Janji ceria udah ler..
^o^

Tuesday, December 16, 2008

Sunday, December 14, 2008

| Selamat Pengantin Baru Sobatku | Wan & Syuhada |



Cis~~
Memula ingat beliau suh aku ikut beliau amek gambar khawen..
Rerupanya beliau yang khawen~~
Ha.. ha.. ha..
Well, papehal pun TAHNIAH dude!!
Aku gak maseh membujang dengan jayanya~~
:D

More pict?? Nanti la..
Saket badan belom ilang~~
Ha.. ha.. ha..

Tuesday, December 9, 2008

| ScribeFire | Easy Way To Post Blog |



Aku baru tahu ada benda ni la..
Hek eleh~~
Kuno gak aku ni yek~~
Pakai mozilla dah lama tapi tak pernah explore..
Ha.. ha.. ha..

Ok.. bagi yang dah tahu, maka tahu lah mereka
He.. he.. he..
Well, benda ni just cuma memudahkan bloggers jer..
Selalunya kita copy kat windows lain pastu nak bukak 1 lagi window nak paste..
Kan cam leceh sket bunyinyer..
Well, benda ni sekurang²nya dapat la membantu..
Tak yah nak bukak 1 windows screen ntuk akaun blog dan satu lagi ntuk content yang kita nak copy..
Semua dalam 1 windows screen je..

Tapi ada gak kelemahannya..
Takleh letak tag la pulop~~
Gambar pun cam susah je prosesnya..
Nak kena FTP la bagai~~
Chait~~
Tu apa yang aku nampak la..
Kelemahan lain tak tau lagi~~
Ha.. ha.. ha..

So, kalau nak try benda ni korang leh dapat kat SINI
Selamat menggunakan..
Hanya ntuk Mozilla je..

Monday, December 8, 2008

| Hmm.. |

Templete baru..
Adakah akan datang semangat baru??
Hmm.. Akan datang kot~~
[^o^]